Welkom bij Psychedelic Insights Nederland

women s red lips

ERVAAR EEN

DIEPERE

WAARHEID

Over de hele wereld zijn psychedelica steeds populairder geworden vanwege hun vermogen om diepe persoonlijke inzichten te bevorderen, emotionele doorbraken te ondersteunen en diepgaande spirituele ervaringen te bieden.

Psychedelic Insights biedt professionele begeleiding bij psychedelische ervaringen. We maken gebruik van veilige, legale psilocybine truffels, een van nature voorkomende psychedelische stof die al eeuwenlang wordt gebruikt in verschillende wijsheidstradities vanwege de therapeutische en spirituele eigenschappen.

Ons professionele team van gidsen bij Psychedelic Insights heeft al zo’n 1000 cliënten van over de hele wereld begeleid en we worden gedreven door de levensveranderende resultaten die we hierbij ervaren.

The science of psilocybin and its use to relieve suffering

HET TRANSFORMATIEVE POTENTIEEL VAN PSILOCYBIN

Deelnemers beoordelen de psychedelische ervaring vaak als een van de ‘top 3 diep betekenisvolle en significante gebeurtenissen in het leven’, hoewel de effecten voor iedereen anders zijn, elke keer opnieuw.

Emotionele doorbraken: De psychedelische ervaring kan helpen bij het blootleggen van onderliggende emoties zoals verdriet, wat leidt tot een grotere zelfacceptatie, emotionele intelligentie en begrip.

Diepgaande inzichten: Veranderingen in onderbewuste patronen en overtuigingen kunnen helpen om je relatie met jezelf, anderen en de wereld om je heen te transformeren.

Nieuwe perspectieven: De nawerking van een psychedelische ervaring kan maanden aanhouden, waardoor mensen nieuwe perspectieven krijgen en een dieper gevoel van verbinding ervaren.

Psychedelics for Australians

“Een levensveranderende ervaring voor iedereen die een diepere waarheid in zichzelf wil leren kennen” – Bert

BEGELEIDE PSILOCYBINE TRUFFEL ERVARINGEN: HOE WE KUNNEN HELPEN

Nederland is een van de weinige landen waar psilocybine truffels legaal zijn en toegankelijk zijn via gerenommeerde organisaties, zoals Psychedelic Insights. Een van de oudste psychedelische bedrijven op het gebied van begeleiding van deze ervaringen. Dit biedt individuen de mogelijkheid om de potentiële voordelen van psychedelica te verkennen binnen een veilige omgeving, binnen legale kaders en met professionele begeleiders..

Als je overweegt om de potentiële voordelen van psychedelica te verkennen, staat, Fons, onze lead guide, klaar om je door het proces te begeleiden en al je vragen te beantwoorden.

happy senior couple in love with bunch of fresh flowers in nature

We beantwoorden graag al uw vragen

OUR PROFESSIONAL GUIDES ARE WITH YOU, EVERY STEP OF THE WAY

Ons transdisciplinaire team van ervaren tripbegeleiders, therapeuten en coaches komt uit verschillende wetenschappelijke, psychologische, psychotherapeutische en culturele achtergronden. Samen vormen we een gepassioneerd en gedreven team, dat elke cliënt de beste mogelijkheid biedt om te profiteren van de magie van psilocybine.

Naast je privé-psychedelische sessie omvatten onze uitgebreide pakketten online voorbereiding, intentie-setting en integratiegesprekken na de sessie, begeleid door je gidsen. Het doel van deze gesprekken is om meer over elkaar en het proces te leren en ervoor te zorgen dat je volledig wordt ondersteund in alle fasen van het proces.

Ethiek en veiligheid liggen aan de basis van onze missie. We namen de eed af bij de North Star Ethics Pledge en we zijn een founding member bij het Nederlandse Guild of Guides.

woman taking a sleeping mask off and smiling

Praat met onze coaches en stel al uw vragen


We’ll answer all your questions and explain our processes.

GELEIDE PSYCHEDELISCHE ERVARINGEN: WAT KAN JE VERWACHTEN

Accommodatie-opties worden zorgvuldig geselecteerd vanwege hun set en setting, beide belangrijke elementen van jouw ervaring. We zullen je helpen bij het boeken van je verblijf in Amsterdam, in een mooie en vredige omgeving. We regelen je voorbereidingsgesprekken van tevoren met je trip-guides of coaches en informeren je volledig over alle aspecten van de ervaring.

Op de dag van je privé-sessie zal het psychedelische begeleidingsteam naar jou toe komen. Ze zullen rond het middaguur persoonlijk met je kennismaken, de kamer gereedmaken en je professioneel, zacht en bekwaam begeleiden in de unieke ervaring. Ze zullen de hele dag bij je blijven of zolang als jij nodig hebt.

De kosten variëren afhankelijk van jouw wensen, waar we je tijdens ons introductiegesprek doorheen zullen praten. Ons meest populaire pakket is ons standaardpakket, dat EUR 1.995 per sessie-dag kost. Dit omvat je begeleide sessie van 1 dag, evenals je online voorbereiding in twee gesprekken, de intentie-setting over je diepere motivatie en minimaal 4 integratiegesprekken na de sessie, die een essentieel onderdeel zijn van jouw ervaring om verandering te neurologisch en psychologisch borgen. (Exclusief accommodatie, reiskosten, eten en drinken, etc.). We kunnen ook een op maat gemaakt voorstel doen, gebaseerd op de verblijfsduur en jouw unieke wensen.


ACCOMMODATIE OPTIES: THE SETTING

We hebben zorgvuldig een selectie gemaakt van accommodatieopties in Amsterdam voor jouw begeleide ervaring. Deze zijn gekozen vanwege hun opzet en omgeving, die een zeer belangrijk onderdeel vormen van jouw psychedelische ervaring. We zullen je adviseren over welke optie het beste bij jouw behoeften past en je ondersteunen bij het boekingsproces.

Hear what previous clients say about their experience